Post by maltschooldecisapp on Feb 12, 2022 6:26:21 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno zlato hack ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Prvič, odpiranje zaboja je narejeno najslabše odpiranje zabojev, kar sem jih kdaj videl, nikoli ne moreš dobiti dobrih nagrad, kot da želijo, da porabiš denar, samo tri karte, samo dva načina igre, dobra igra, vendar delaj na njej... .brisanje
to je zasvojenost in zabavna igra, vendar sem izkusil, da meni nalog ne deluje dobro (popolnoma prazen) in zato ne morem zahtevati nagrad. drugače bojni igra deluje čisto v redu. prosim pomagajte. Hvala vam
Daleč najboljša zračna bojna igra za naprave z zaslonom na dotik. Želim si le, da bi lahko dobil f22 v denarju za igro in ne v pravem denarju.
Pravzaprav dobra bojna igra z letalom. Toda veliko napak in težav s povezavo s strežnikom. In tudi odpiranje zaboja/škatle je zelo težko dobiti dober predmet. Tudi če porabite veliko zlata. Povečajte stopnjo padca zaboja.
plačati za zmago. edina dobra stvar je njegova grafika
Veliko izboljšav skozi čas. Še vedno veliko resnih težav. Zaradi bistvenega izboljšanja sem izbrisal prejšnji 2 zvezdici in dal 4 v upanju na nadaljnje izboljšave. Še vedno menim, da je nespodobno drago in druge velike napake, a če inbwhenbitb deluje, je lahko nekaj časa zabavno.
Veliko zabave, a odziv je hitra priprava za prevrnitev. Zaklepanje orožja mora ostati zaklenjeno. Ampak navsezadnje zelo zabavna igra zasvojenost. Hvala!
Skoraj 9 mesecev in samo 4 posodobitve. Brez sprememb ravni, letalonosilka daje zadnjemu igralcu, ki ga zadene, in ne igralcu, ki zadene prve 4 puške (to nima smisla). 1 zvezdica in bo tako ostalo, dokler razvijalci z igro ne bodo naredili kaj bolj zanimivega.
Ta igra je "PLAČAJ ZA ZMAGO". Ne priporočam te igre. Morate imeti visoko stopnjo rakete, ki vas stane pravi denar, da nekoga ubijete, ti brezplačni izstrelki sovražniku ne naredijo nobene pomembne škode. Potrebujete tudi visokostopenjski reaktivni borec, da boste imeli več zdravja in hitrejši od brezplačnih reaktivnih lovcev. Še ena stvar, rakete v tej igri so tako neuporabne, da se ne morete odmakniti od sovražnikovega izstrelka.
Dobra igra, vendar potrebujete več orožja in letal. Samo cene stvari tam, kjer ljudje, ki nimajo veliko denarja, da bi porabili v teh težkih časih. Hvala vam.
Če je ta igra kot tista arkadna BS brez roll in samo zanihate z leve proti desni ali greste gor in dol. Ne bom niti končal prve misije. Bom naravnost igral Fighter wing 2 solo, preden se odločim, ali bom udaril desno ali levo in navzdol, da se izognem tej raketi. Ne vem, zakaj ta igra ne vidi več ljudi, saj ima veliko boljšo fiziko kot polovica letečih iger za telefone.
Pertempuran Langit:Jets Tempur Laga wjp
Igra je plačana za zmago, mletje denarja v igri je tako slabo, da vas precej sili v nakup. Prenesite samo, če imate gotovino, ki zabije luknjo v žepu, ali če vam je všeč mletje. Igral sem RS in EvE, tako da ne poznam pravega grindinga. Ampak to je samo plača za zmago
Do te zadnje posodobitve je bil 5. Igro ste naredili popolnoma nezabavno. Če le letite blizu nasprotne strani, zemeljske kupole pošljejo 5 do 10 raket na vas in takoj ste mrtvi. Vrni nazaj.
Zaenkrat precej dobro, vendar razen če sem zamudil, ni možnosti obrniti osi Y. Tudi v načinu "profesionalnega" nadzora povlečete navzgor, da greste navzgor, kar se mi zdi res nazaj, lol. Želim se lahko "povleči" navzgor.
Zaenkrat nimam pritožb, odlična grafika za mobilno igro. Veselite se posodobitve in si oglejte, kaj je novega
Ramp Car Stunts - Car Games ایفای نقش bgom
Zelo slabe kontrole in malo p2w.v redu, zdaj bom dal 4 zvezdice, vendar mi ni všeč p2w, na splošno je igra dobra. Če p2w ni problem za vas, je igra najboljša za vas.
Ocenil bom z 2 zvezdicama. Preostale 3 morate povečati količino zlata in denarja, ki ju zaslužite po tekmah. Povečajte igralne točke nad mejo 150. Kljub temu, da sta grafika in igranje dobra, je pa sčasoma res dolgočasno, ko ne morete zaslužiti veliko, da bi odklenili več predmetov.
Naredite kontrole bolj realistične in ne le puščice, prosim.. iskal sem igre, ki so prav take.. dobro opravljeno, fantje.
Dobra igra s kul grafiko, vendar je malo neprijetna za igranje za tiste, ki trpijo zaradi vožnje
Igra je dobra, vendar je težava v turretih in boti ali npc ali pravi igralci, ki me še naprej streljajo z raketo, ki me lahko pritegne in vsak krog me pritegnejo rakete, je, kot da bi me morali klicati tip, ki ga pritegnejo rakete ne maram
Vsekakor ima potencial, vendar malo prepočasen in zvočni učinki so najhujši sovražniki.. grafika ni tako vznemirljiva..kontrole so pa dobre...glavni problem so zvočni učinki, ki zvenijo prestaro..če veš kaj mislim ... in grafika se zdi zbledela ... ampak zagotovo mislim, da so zvočni učinki glavni problem tukaj
To je zelo dobra igra za igranje... Ampak... bi morali izboljšati grafiko in kontrole in še veliko več.o igri. In prosim, dodajte nova letala in orožja ter nove zemljevide in nov način igre, kot je. Igranje zgodbe ... In .... Prosim znižajte tudi cene letal in orožja ... to bi bilo super, če bi to storili!!! Le tako je lahko igra s 5 zvezdicami! Igra je vseeno PAY2WIN

Odlična igra, vendar ne bi kupil virtualnega lovca za več sto funtov.
Želim si, da bi prilagoditev imela več svobode, da bi bila mehanika igre podobna boju z asom
Odlična grafika, vendar tako kot pri mnogih arkadnih igrah letenja (v nasprotju s simulatorji letenja) ni krmiljenja krmila. Resnično ne razumem, zakaj toliko iger letenja to počne. Krmilo je najpomembnejša kontrola bojnih pilotov. V resničnem letalu lahko krmarite levo ali desno z nagibom ali brez njega. Kombinacija nadzora nagiba s krmilom levega palca bi bila odlična.
Izjemno drag nakup pri igranju in dolgočasno igranje. Ima samo dva načina igre 5 proti 5 in vse proti vsem. Brez misij ali drugih stvari. Kar postane čez nekaj časa dolgočasno. Nimam nič proti nakupu blaga, vendar je zelo drago in neuravnoteženo. Igranje brez nakupa bo trajalo dobesedno leta, preden boste imeli dovolj za nadgradnjo. Škoda, ker je sama igra zelo lepa. Več misij ali igranja bi bilo super in morda kaj podobnega dirki?!
Na začetku je bilo dobro, potem ga upočasnijo ali pa ustavijo vašo igro, če ne kupite ničesar. Zapravljen čas.
Igra je spodobna, dokler vas ne vržejo v množico poražencev, ki samo kupijo vrhunska letala in orožje, in da, razvijalci so mi povedali, da nakupi iger samo pospešijo vaš napredek, razen če razumete, da bo prihranek trajalo desetletje. zbrali dovolj zlata, da boste lahko sledili kraljem kreditnih kartic, ki so se pravkar začele včeraj.
Igram že približno dva meseca in do zdaj v igri zelo uživam. Opravil sem čim več nastavitev in ugotovil, da ravnanje z letalom z izbrano obremenitvijo dejansko ovira ali pomaga vašim letalom pri okretnosti in hitrosti. Zračni boji postanejo intenzivni, ko se povežem z nasprotniki, ki se ujemajo, proti nasprotnikom, ki nimajo parov, preprosto zapustim trenutno tekmo in ponovno začnem, dokler ne najdem enakega nasprotnika. Štiri zvezdice, ker sem zaradi težav s profilom izgubil dva legendarna zabojnika
Krmilniki PS4 ne delujejo z njim. Verry Zelo drago za dvig ravni. Stopnja padca ključavnice je izjemno nizka. Igralne škatle nenagrajujoče. Gladko in zabavno. Naj ne bo pomote, plačajte za zmago
To je najboljša letalska arkadna igra na trgu mobilnih telefonov. Letala so zelo dobro razdelana. Razvijalec res posluša komentarje in stvari ustrezno popravi. Njegovo abit plačati za zmago in ne moremo dodati prijateljev in se igrati s prijatelji, prosimo, dodajte igro s prijatelji
Ti fantje iztrgajo igralce. Letala in orožje stanejo več kot letala na Warthunderju! Igra je zelo hrošča, pogosto se je treba boriti z nasprotnimi kontrolami navzdol, ker imajo hroščene 3 zemljevide in nimajo sistema stopenj. Lovec iz 1950-ih se mora boriti proti vrhunskim letalom, kot sta f-35 in su37. Nenehno dobi eno kratkotrajno! Če želite, da ne pridete nikamor, in vas nenehno rapajo. To je vaša igra!
To je dobra igra, odlična grafika in nadzor je odličen predvsem za tovrstne igre. Tbh ne vem, kaj bi lahko izboljšali, vendar tej igri nekaj manjka, zato se veselim vaših posodobitev v prihodnosti. Morda lahko razvijalci spremljate, kaj manjka. Srečno 🤞
To je precej zamujena priložnost. Grafika je precej dobra, igranje tudi ni tako slabo. Vsebinsko pa mu manjka. V igri je nakup ključnega pomena. V igri grafika bi lahko bila boljša, v bitki v igri vidim sovražna letala kot pike, kar ni preveč zabavno.
Sky Combat: War Planes Online Jangovar eoqn
Igra izgleda odlično, vendar se ne bo v celoti naložila na telefonu Galaxy A11 ali brez WiFi. Edina igra, s katero sem imel kdaj težave. Sovražim ga izbrisati, vendar ga ni mogoče predvajati.
ta igra je dobra, vendar ena težava, ko se borim, se vrnem v hangar, razen tega, da je dobra
Letalo plačano pa še ne dobiš

To je odlična igra. Ampak mislite, da bi morali dati malo več vpogleda v to, kako nastaviti svoje letalo in kupiti letalo. Po nesreči sem kupil dve enaki letali, ker nisem bil prepričan, kaj se dogaja. Skratka odlična igra. Še vedno pogrešam War Wings. Nekaj o starih letalih iz druge svetovne vojne.
Poskušam odpreti igro, vendar se še naprej nalaga, ne morem vstopiti. Napravo sem poskusil ponovno izklopiti in vklopiti, ni pomagalo.
Všeč mi je bila igra 3 dni, ko mi je omogočala igranje. Za povrh vsega sem kupil legendarni zaboj v trgovini za pravi denar, ga nisem nikoli prejel in ravno zdaj, ko sem se prijavil v svoj račun, me igra prisili, da se spet igram skozi vadnice. Imel sem nadgradnje, plačal sem denar, zakaj bi rad začel znova . Nikoli več ne zapravite niti centa za to igro. Bo izbrisano in našel bom drugo igro zračnega boja za igranje.
Dobra grafika..pa še vedno lahko naredi veliko bolje, notranji pogled, treba je dodati nadzor nagiba, funkcije klana, sicer je res obetavna igra! Kapo dol
Obstaja resna težava pri povezovanju igre z aplikacijo Google play games, izgubil sem vse svoje dosežke in moram znova povezati igro vsakič, ko jo odprem!!!! Prosimo, odpravite to težavo. Igra bi bila odlična, če bi ji dodali možnost igranja brez povezave.