Post by maltschooldecisapp on Feb 12, 2022 6:35:28 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombie shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombie shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť úroveň ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Zombie 2: Zombie shooter 2022 version ▞▞▞
Prosím a schopnosti ovládača. Táto hra je úžasná pre malú telefónnu aplikáciu. V skutočnosti by som do toho vložil peniaze, ak by existovala skutočná hra s ovládačom. V súčasnosti sa dá použiť ľavá páka a A, ale je to zbytočné. Ak by to mala, dal by som tejto hre 5*.
Dobrá sranda
Je to zábavné, ale reklamy to všetko pokazia. Reklamy spôsobujú oneskorenie hry a vy zomriete pri strate plynu a zárobku
V hrách si téma zombie získala popularitu relatívne nedávno. Počnúc vydaním prvého dielu ... GTFO je kooperatívna hororová strieľačka od ľudí za Payday 2
Úžasne návykové! Dobrá grafika, ovládanie a bojová mechanika. Keď budete zvyšovať úroveň, odomykáte nové zručnosti a môžete používať vybavenie s vyšším úrovňou úrovne. Vďaka veľkému množstvu koristi, ktorú možno nájsť alebo kúpiť u predajcov v hre, udržuje hru sviežu. Existuje niekoľko misií a rôznych máp zasadených do prostredia voľného pohybu.
Cesta k mnohým reklamám, ako je príliš veľa, vážne ničí tok hry, uvažovala som o kúpe reklamného povolenia za 4,99 USD, ale zdalo sa mi, že ma k tomu tlačia, takže nie, som mimo, je to škoda, aj keď hra mala trochu čaro.
Úžasné, ak chcete robiť questy a zároveň zabíjať zombíkov, stiahnite si túto hru a ešte lepšie, nie je tam žiadne nadávanie, ale je tam krv (takmer žiadna), táto hra je úžasná okrem plynomeru. Plynomer je na hovno, pretože akonáhle sa miniete, musíte čakať alebo zaplatiť mincami za ďalšie alebo si pozrieť pridanie, ale táto hra je úžasná
Príbeh a hrateľnosť sú zábavné, aj keď sú chvíle, kedy sa VEĽMI opakujú. Potom sa však herný dizajn úplne potopí v polovici časti hry Northtown. Idete na nekonečné questy a budete čeliť nepriateľom ako Zombie pavúk a QBova priateľka, ktorých koncept je dobrý, no chcem ich odinštalovať s tým, koľko guliek je potrebných na zabitie jednej, zatiaľ čo oni môžu spôsobiť 6 zranení za sekundu, dokonca aj brnenie 150. hráčov. Príbeh padá mŕtvy po Adamovej smrti, veľmi sa nudil.
Pecka hra
Asi naj hra. Hratelna a ma to pribeh aspon. 😁😁😁😁
veľmi dobre. Hra má skutočné srdce a humor. Túto hru navrhli ľudia, ktorým na tom záležalo. je to osviežujúce.
Som dosť sklamaný, pamätám si, že som túto hru hral kedysi dávno a pokúšal som sa ju preinštalovať a načítať svoj postup, ktorý som nemohol vrátiť, pretože som sa zasekol na nekonečnej obrazovke „načítavania údajov“, kým sa hra nezrúti, takže rozhodol som sa s tým sakra, začnime odznova Nebol som veľmi ďaleko, po tom, čo som hru raz hral a zatvoril som ju a inokedy sa teraz pokúsim spustiť hru, ZNOVA som zostal na tej obrazovke, kým sa hra nezrúti. Skúšal som všetko a nič. ~Samsung Galaxy S8
Je to zábavná hra, len problém je, že už nepočujem dialógy s postavami, fungovalo to asi do polovice Springfieldu
Hra je dobrá. Misie sú pekné, príbeh je expresívny a dej sa dá ľahko sledovať. Tak prečo 3 hviezdičky? Načítal som hru. Bol som na úrovni 91. Bol som blízko konca príbehu a dostal som správu "Cheaty detekované." Do tejto hry som vložil peniaze a slzy. Odinštaloval som a znova nainštaloval iba preto, aby moje prihlásenie do služby Google Play nefungovalo. Prosím, zbavte sa textu „Zistené cheaty“.
fajná hra
Takže teraz je to offline hra, ale bolo by pekné hrať s ostatnými hráčmi a znížiť reklamy. ale odporucam tuto hru!
Hra bola v poriadku, páčili sa mi animácie a typy zombíkov, ale všetky misie sa opakovali, len návrat na rovnakú úroveň a státie v malej zóne sa po niekoľkých hodinách nudilo, aj keď je v tom veľa úsilia. animácie nie sú v úrovniach veľmi náročné.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Action qnh
Najlepšia hra vôbec! Tiež chcem jednu vec pre ďalšiu aktualizáciu, ktorou by bolo cloudové úložisko, aby ste nemuseli začínať odznova! Tiež možno zombie rukavica simaler do nekonečného režimu, kde bojujete so všetkými zombie a nepriateľmi a určité množstvo z nich sa objaví na každom poschodí (šéfovia majú svoje vlastné izby). Ďakujem za Tvoj čas!
10000000/10 Veľmi dobrá hra
Neustále padá pri načítavaní hry. Aj keď som hru načítal 3 krát, bola to zábava, ale nedá sa hrať na Galaxy S20+ bez magickej kombinácie odinštalovania a resetovania telefónu, niekedy nie v tomto poradí a väčšinou ani nepomôže.
Úprimne... čakal som viac. Hra ťa od začiatku vcucne a nemôže sa odtrhnúť, ale neskôr začne byť veľmi repetetívna a tá istá postava ťa v rámci questu pošle aj 5- krát na tú istú lokáciu. Pre toto som to aj nemôžete hrať, hra ma omrzela. Ďalší problém je, že neskôr začne byť frustrujúca kvôli jej obtiažnosti. Stalo sa mi že som s 1,5m trafil s brokovnicou banditu 3-krát a s ním to ani nepohlo. Hra je určite veľkým krokom od WZ1 ale je stále čo zlepšovať. 3/5
Dobrá hra s množstvom úloh, ale nútené reklamy sťažujú pokračovanie v hraní. Môžem zaručiť, že len možnosť sledovať reklamy na odmeny alebo veci zadarmo by vám umožnila zarobiť na prídavkoch rovnaké peniaze ako teraz.
Hra je celkovo skvelá. Ale od poslednej aktualizácie som narazil na problém. Kedykoľvek otvorím hru a hra sa dokončí načítavanie, sama opustí hru. Tiež, keď idem na misiu a potom sa zobrazí obrazovka načítania, je to to isté, odíde sama
Hra bola spočiatku celkom v pohode, musíte sledovať reklamy, aby ste získali odmeny, a veľakrát vám neposkytne odmeny za reklamy, ktoré sledujete. Takže niekedy míňate peniaze a skutočná odmena, ktorú by ste mali dostať, vám ich nedáva... to je prásk. Navyše zaostávanie sa zhoršuje alebo je častejšie. To je do 1 mesiaca
Bavilo ma to možno tak 3 dni, z herného obchodu treba zaplatiť normálnymi peniazmi.
Walking Zombie 2 #09 SK/CZ Big Boss !! ; Survival 456 But It's Impostor - Gameplay Walkthrough Part 8 All Levels (Android,iOS). Pryszard Android iOS Gameplays.
Časť: Správy 2021 December
Napriek neúspechom s jej reklamnými funkciami je to v poriadku hra. -3 hviezdičky za problémy s reklamou. [Pod pojmom reklamné problémy mám na mysli, že hra doslova zaostáva kvôli reklamám, reklamy vyskakujú uprostred bitky a odmeny za reklamy niekedy dokonca nefungujú. GIVVE ME MAH NADES!!!] Milujem túto hru, považujem ju za návykovú a želám si, aby existovala hra pre viacerých hráčov, aby som sa mohla hrať so svojou staršou sestrou. Zabudol som spomenúť ďalší problém s reklamami. Ale myslím, že Keno Dawg to má pokryté.
Hra dobrá, no hviezdička dolu kvôli príliš častým reklamám.
Celkom zábavná hra. Ale padá to príliš veľa. A ak ste na pátraní a stane sa to, keď otvoríte späť, otvorí sa, ako keby ste zomreli - plyn je preč a tiež korisť. Prehrávanie na pixel 3xl. Stane sa to najmä vtedy, ak príde txt. Inak slušná hra
Mam dost vyrazne zasy zo 130 na 20 fps ale vykonom mobilu by to nemalo byt pretoze mam dost vykonny mobil fortnite na najvisie detaily zvlada na 60fps ale je pri to trocha tepli.
Mne sa hra páči. Rád by som mu dal 5 hviezdičiek, bohužiaľ majú čo opraviť a zdá sa, že im to trvá večnosť. Hra neustále zamrzne. Stratil som toľko času a munície a mincí, ktoré som musel liečiť, znovu liečiť a začínať znova a znova a znova a znova. Budem to kontrolovať, ale skončím s hraním, kým sa to nevyrieši. Potom budú hviezdy stúpať.
Skvelá hra s úžasným príbehovým režimom, veľmi málo reklám, skvelé zbrane.
To je najlepsia hra ale zmenil som to ze by som strielal ja a nie hra
Zábavná hra na skrátenie času, celkom jednoduchý a trochu zábavný dialóg. Zatiaľ bez problémov, takže dávate 3 hviezdičky
Celkom slušná strieľačka, rozprávanie je trochu divné, aj mechanika, ale celkovo je slušná
Dávam 2 hviezdičky, pretože dobrá hra a dobrý príbeh vždy, keď ju hrám, zrúti sa a keď ju znova pustím, stratil som všetko, prosím, urobte s tým niečo
Dobrá hra taká poľa reality celkom.
Stiahnite si hru The Walking Zombie 2 pre Android - Tech Story
Bishoujo Battle Cyber Panic! ... Bomb The Monsters! ... Bubble Shooter Deluxe - Addictive! ... Buildings Have Feelings Too! ... Burn Zombie Burn!
Je to najlepšie, čo som hral za dlhú dobu, ale keď som nútený pridať hudbu a zvuk, začne to tak zle, že to zničí zážitok.
na kokot ovládanie seka to jak pixa
Je to dobre ale nema to viac druhov zombie
Toto je celkovo skvelá hra.Smooth ovláda skvelú grafiku a množstvo fps akcie, ale pripravte sa na grind fest, pretože získať peniaze je niekedy naozaj ťažké a buď si obsah v hre kupujete za skutočné peniaze, alebo grindujete. A ďalšia vec, apky s hackmi nebudú fungovať, takže sa neobťažujte. Všetko, čo potrebuje, je lepší peňažný systém. Nebuď lakomý Alda. Skvelú hru môžu pokaziť chamtiví vývojári
Pozrel som si reklamu a potom som hneď zomrel. Ak chcete, aby ľudia hrali vašu hru, musíte takéto veci opraviť. sklamaný. Je dosť zlé, že máte reklamy. Opravte si hru
Dust Settle 3D - Galaxy Attack Arcade ootv
Je to skvelá hra, ale nemôžem si ju užiť so všetkými dlhými reklamami, ktoré sa objavujú uprostred hry. je to také nepríjemné, pretože sú tam reklamy. dávam 2 hviezdičky. ale pretože je to skvelá hra, moja správa pre 5 hviezdičiek práve tu 🌟🌟🌟🌟🌟 ak sa pri ukončení hry objavia iba doplnky. Viem, že add je preč, aby som vám zarobil peniaze, ale sakra, nemôžem si to užiť a som si istý, že nemíňam skutočné peniaze na to, aby som si z nich niečo pridal
Kokotina stále keď je veľa zombikov alebo som pri konci misií tak sa mi to vtipne a len píše že aplikácia prestala fungovať a na to aka je to nekvalitná hrerna grafika a toto zmení problém v mobile ale v tej hre naschvál dá som aj 0 hviezd