Post by maltschooldecisapp on Feb 12, 2022 6:47:26 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blown Away: First Try ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blown Away: First Try IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz pulu aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Blown Away: First Try 2022 version ▞▞▞
bunun tampon kimi göründüyünü başa düşürsən
Ləzzətli qrafika, gözəl oyun, heyrətamiz dizayn. Qara şalvar studiyaları, heyran oldum.
Ödədiyiniz qiymətə görə bu, böyük dəyərdir. Sevdiklərimdən biri
Əgər davamını edə bilsəniz, bu, ƏLAVƏTLİ rahatlaşdırıcı, əsəbiləşdirici (bir növ), əyləncəli olardı, sadəcə olaraq əla olardı, lakin gecikmə problemi bəlkə də tabımın İndoneziyadan çox yer alması ilə əlaqədardır!
Asılılıq yaradır amma almaq lazımdır..
Blown Away: First Try Аркади lyxn
Скачать игру Blown Away - First Try - FanApk
Mütləq yaxşı fikirdir
Blown Away: First Try - Android Download | TapTap
Supercalifragelisticexpialidocious
Bu oyun əsl zövqdür! Mən çox həzz aldım və xüsusilə mobil oyun üçün yaxşı hazırlanmışdı. Mexanika ixtiraçı və maraqlıdır və heç vaxt görmədiyimi düşünmürəm. Bununla belə, onlar da çox həssasdırlar və mən irəlilədikcə bu mexanikadan istifadənin yeni yolları əlavə edildi. Onu təzə və maraqlı saxladı və səviyyəli dizayn üçün yeni seçimlər verdi. Giriş və yükləmə üzərindəki xətt işi gözəl idi və qrafika sevimli və maraqlıdır. Mən yalnız ilk 35 səviyyəni oynadım, lakin digər səviyyəli üslubların necə görünəcəyini görmək üçün səbirsizlənirəm. Oyun çətin idi, lakin bacarıq inkişaf etdirmək qədər çətin deyildi. DƏqiqlik və VAXT əsasdır, lakin mexanika yüksək dərəcədə həssasdır, buna görə də qəzəb doğurmur. Hətta həqiqətən çətin olan ləkələr də çox sinir bozucu deyil, çünki mexanika yaxşı idarə edir, belə ki, qənaət nöqtələri şükürlər olsun ki, yaxşı templə aparılır. Çətinliyin gözəl tərəfi odur ki, çətin olmasa da, çətin olur. Problemlərim olanda, problemi həll etmək üçün oyunla bağlı bir problem deyil, bacarıqlarımı artırmaq lazım olduğunu bildiyim üçün idi. Bu, məni cəhd etməyə davam etmək istəyi yaratdı və sən bir nöqtənin o çətin səhvini necə keçəcəyini anlayanda sevindirici idi. Bu şəkildə olduqca asılılıq yaradır. TLDR: Ümumilikdə əla oyun və hər kəsin şans verəcəyi bir oyun. 35 səviyyəni oynadıqdan sonra, araşdırmaq üçün müxtəlif sahələri görməyə ümid edirəm, lakin çox güman ki, vaxtaşırı qayıtdığım bir oyun olacaq.
Ən yaxşı oyun
Descubre el simpático juego arcade Blown Away: First Try. Ayuda a Hendrik a recuperar lo perdido en esta adictiva y emocionante aventura.
Blown Away: First Try Arkádové pxk
Çox yaxşı oyun
təşəkkürlər
Sadə və asılılıq yaradan heyrətamiz 2D macəra oyunu!
Bu oyunu ilk çıxanda aldım. Bu yaxınlarda planşetimi sıfırlamalı oldum, yenidən yükləməyə getdim və indi bütün oyuna sahib olduğumu tanımır! Satınalmaları bərpa etmək üçün heç bir düymə də yoxdur. Həll edilmədiyi təqdirdə bir ulduz.
Möhtəşəm proqram! Çox yaxşı, çox çətinliklər! Mənə super ətli oğlanı xatırladır. Əla iş tərtibatçıları!
Orijinal onu sevirəm.
Sadə, lakin gözəl
Əla oyun, bütün dünyalar üçün mütləq pula dəyər! Ancaq sonsuz bir rejim lazımdır! Sadəcə daha çox oynamaq istəyirəm!
Çox əyləncəli və əla işləyir. Yaxşı iş.
immersiv rejim zəhmət olmasa moto x 2-ci nəsil üçün təşəkkürlər..
Mən demək olar ki, bir gecədə bitirirəm ... Növbəti gün yenidən oynamaq üçün məlumatları silməliyəm
Dancing Road: Color Ball Run! Musik fkw
Download Blown Away: First Try for Android to hendrik is a schlimazel. One last hair on his head, and a pair of teleporting shoes,
Vizualları və oyunun ümumi hissini sevirəm. Səs effektləri və musiqi sizə həqiqətən sakit vibe bəxş edir. Səviyyə dizaynı gözəldir, çox çətin deyil, həm də çox asan deyil.
Bu oyun heyrətamizdir!!! HƏR KƏS! TAM VERSİYA OLMALIDIR.
Düşünürəm ki, burada nəsə var.
Gözəl, çətin və çox yaradıcı
sonu depressiv oldu 😐
Bunu sevirəm. Yaxşı qrafika və əyləncəli. Çox çətin və asan deyil. Mənim GF bu oyunu sevəcək.
Əla oyun.... sadəcə digər dünyaların azad olmasını arzulayırdım...amma onu sevdim.. unikallığı sevdim.
Dizayn və oyun zəhmlidir. Kaş mən də sizin kimi istedadlı olaydım

Həqiqətən pis oyun.
Bunu sevirəm! Nağd pul fırıldaqları və ya hər hansı digər yırtıcı biznes təcrübələri yoxdur. Sadəcə düz yaxşı oyun və daha çoxunu əldə etmək üçün ödəyin! Ədalətli və Yaxşı.
yalnız birinci dünyanı pulsuz əldə edirik, bu oyun yaxşıdır, ancaq bir neçə dünya
My rate for this a game: 5/5! Excellent! About "Blown Away: First Try" game apk: Hendrik is a schlimazel ...
Oyun dizaynı və sənəti kitablarımda tək qələbədir, onun oyun mexanizmi gözəldir və hamardır. Hər bir indie pərəstişkarına bu oyunu sınamağı tövsiyə edirəm
Oynamaq həqiqətən əyləncəlidir, o sevimli cizgi filmlərini bəyənirəm, bu, xoşbəxtlik hissi verir
yaxşı
Gözəl yanıb-sönmə mexaniki və olduqca gözəl şəkildə həyata keçirilir
Gözəl oyun üçün təşəkkür edirik!!
Çox gözəl!
Blown Away: First Try Аркади lyxn
Sadə oyun, lakin xoş fon ilə fantastik və düşüncəli səviyyələr. Bunu sevirəm
Bu oyunu sevirəm!
Blown Away: First Try Arkádové pxk
Əla oyun Bu oyun hər şeydə əladır
Bu oyunu sevirəm. Mən artıq 1-ci dünyanı bitirmişəm, lakin növbəti dünya üçün pul ödəməli olacaqsınız. Mən onun pulsuz olmasını arzulayıram.
Blown Away: First Try is an Action game, developed and published by Black Pants Studio, which was released in 2015. We Have.
Blown Away: First Try 1.6.4 - Скачать взломанные игры ...
Blown Away: First Try Mod Apk 1.6.4 [Unlocked] free download