Post by presbaldhowhardla on Feb 17, 2022 1:37:45 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tie Dye ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tie Dye IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αύξηση πόντους hack ▞▞▞
▞▞▞ Tie Dye 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό. και να βάλετε την εικόνα όπως θέλει το άτομο να είναι, ω ναι, και επίσης να στείλετε mail στους ανθρώπους. και απλώς βάλτε σαν την εικόνα που ήθελαν να είναι έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε τι πραγματικά θέλουν και επίσης να είναι Blackmore χρώματος αντί να έχουμε αυτό το πουκάμισο. Αλλά εξακολουθώ να λατρεύω το παιχνίδι, νομίζω ότι είναι εκπληκτικό και ελπίζω να το πάρουν περισσότεροι άνθρωποι, αλλά προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ, αυτό θα ήταν όλο 🙏🙏🙏
είναι ένα υπέροχο παιχνίδι χωρίς καθυστέρηση απλά διασκεδαστική διασκεδαστική διασκέδαση!!!!
Τέλειο δεν έχω λόγια ούτε διαφήμισης
Harvest.io – 3D Farming Arcade Szimulációs játékok urp
Μου αρέσει που δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και αν διαβάζετε αυτό απευθύνεται σε άτομα που παραπονέθηκαν για διαφημίσεις διαφημίσεις όπως ναι, ξέρω ότι υπάρχουν καθόλου, αλλά μπορείτε να επιστρέψετε στο παιχνίδι σας
Θα μου άρεσε αυτό το παιχνίδι αν δεν υπήρχαν τόσες πολλές διαφημίσεις! Και η συνολική εμπειρία είναι καθυστερημένη! Επίσης, τοποθετήστε ένα κομμάτι χρώμα στο μπλουζάκι (για παράδειγμα) και το χρώμα απλώνεται παντού και με δυσκολεύει τόσο πολύ να τοποθετώ παραλλαγές χρωμάτων. Απεγκατάσταση του!
Υπέροχα και χαλαρωτικά παιχνίδια
Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι που δίνω μόνο τρία αστέρια γιατί 1. Τα μάτια των χαρακτήρων είναι όλα μαυρισμένα, κάτι που είναι πολύ ανατριχιαστικό για να είμαι ειλικρινής και 2. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται όταν είμαι στη μέση του να πεθάνω κάτι.
Τέλειο να το κατεβάσετε τώρα!! Είναι το παιχνίδι ΚΑΛΎΤΕΡΟ . Αλλά θα ήταν πολύ ωραίο εάν εσύ διάλεγες τα χρώματα!
αν δεν έβρισκα ποτέ αυτό το παιχνίδι, δεν ξέρω τι θα έκανα. υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Δεν αντιμετώπισα ποτέ μια διαφήμιση που απλά αναδυόταν! οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι με όλα! αυτό το παιχνίδι είναι 5/5
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά έχω ένα σωρό διαφημίσεις στις σκηνές, γι' αυτό θα το δώσω σαν ένα τρία, λόγω του ποιες είναι οι διαφημίσεις, γιατί οι διαφημίσεις εκεί λέω, οπότε δίνω τη βαθμολογία των τριών καταστημάτων και, επίσης, αν δεν σας αρέσει να κάνετε πολλές διαφημίσεις γιατί είστε καταπληκτικοί παίζοντας το παιχνίδι και απλώς σας αρέσει να το αναφέρετε και να σχολιάσετε και παρακαλώ αν το κάνει αυτό αν κάνει πολλές δώστε του σαν βαθμολογία τριών αστέρων γιατί αν μισώ όταν συμβαίνει, καλή σου μέρα
Ήθελα πολύ να παίξω αυτό το παιχνίδι αλλά καθυστερώ να το παίξω. Συνέβη με όλους αυτούς τους τύπους εφαρμογών που κατεβάζω. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το παιχνίδι ή η συσκευή μου. Αλλά η αδερφή μου το έχει και δεν έχει πρόβλημα και το λατρεύει, οπότε δίνω μερικά αστέρια για διασκέδαση στην αδερφή μου
Eye bleeding pink glitch, όταν άνοιξα αυτήν την εφαρμογή το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι μια οθόνη φόρτωσης διάρκειας 15 λεπτών, μετά από αυτό τα μάτια μου είναι ευαίσθητα στα φωτεινά χρώματα νέον, οπότε με πονούσε όταν όλα ήταν έντονο ροζ νέον και μπλε, όταν προσπάθησα να παίξω πραγματικά δεν μπορούσα να δω τα ρούχα καθόλου, χωρίς να ξεχνάω την παγωμένη οθόνη κάθε 5 δευτερόλεπτα, δεν ήταν καθόλου καλό παιχνίδι.
Tie Dye Симулационни cvr
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά απλώς υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις μεταξύ τους σαν να το κάνεις εσύ, αλλά είναι διασκεδαστικό όταν ηρεμεί, αλλά σαν να μην μου αρέσουν οι διαφημίσεις
Μου αρέσει, αλλά δεν βλέπω καμία διαφήμιση, απλά το παίζω συνέχεια 😻🖐️👏👌👍
Τελειο το είχα παλιά απλά επειδή ήταν γεμάτο έπρεπε να διαγράψω όλα τα παιχνίδια και τώρα το ξανά κατευάζω και πάλι το γεμόσα αλά έχει μικρό χώρο και θα το βάλω εκει
Βαριέμαι
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι ένα καλό παιχνίδι αν σας αρέσουν οι χειροτεχνίες ή κάτι τέτοιο, αλλά μετά από λίγο μπορεί να γίνει πολύ βαρετό και έχουν ήσυχες πολλές διαφημίσεις, αλλά εκτός από αυτό δίνω σε αυτό το παιχνίδι 3 αστέρια 😁
Ειναι καλη _μπορεις να κανεις τα ρουχα οτι χρωμα θελεις
Βαρετό
Ωραιο ειναι αλλα καποια στιγμη το βαριεσαι γι αυτο 4
Ήταν διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά οι διαφημίσεις συνέχισαν να σπάνε και υπήρχαν πάρα πολλές διαφημίσεις στην πρώτη θέση. Μην το προτείνετε εκτός εάν θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση της εφαρμογής κάθε φορά που εμφανίζεται μια διαφήμιση
Αυτό το παιχνίδι είναι ειλικρινά κάπως βαρετό... Ειδικά αφού το παίξαμε για λίγο. Και η διαφήμιση που ήταν για το παιχνίδι ήταν πραγματικά ακατάλληλη. Δεν θα συνιστούσα.
Knüpfbatik Simulation shvw
Tie Dye સિમ્યુલેશન qsp
Πολυ ωραιο. απλά Φαντάατικο
Μόλις μπήκα στο παιχνίδι άρχισε να χαλάει. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Φαίνεται καλό παιχνίδι αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έχω δει άλλες κριτικές με το ίδιο πράγμα, οπότε πρέπει να είναι σφάλμα. Πρέπει πραγματικά να το φτιάξουν.
Δεν το έχω παίξει πραγματικά, αλλά νιώθω ότι θα υπάρξουν πολλές διαφημίσεις γιατί μερικές φορές αυτό συνέβη σαν να εμφανίζονται πολλές διαφημίσεις και απλά δεν το περιμένεις σαν να είναι δύσκολο γιατί προσπαθείς να παίξεις το παιχνίδι και προσπαθείς να παίξεις το παιχνίδι αλλά δεν μπορείς γιατί υπάρχουν πολλές διαφημίσεις πώς να βάλεις λιγότερα από όσα μπορείς γιατί είναι απλώς διαφημίσεις αλλά όταν έχεις τέτοιες διαφημίσεις είναι απλά τρελό
Το λατρεύω, είμαι η Τζωρτζίνα η Μαρίνα είναι η μαμά μου.
Το λατρεύω, αλλά μερικές φορές καθυστερεί πολύ
Κολάει πολυ
Ένα πραγματικά απολαυστικό παιχνίδι αλλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αστραφτερό. Το φόντο, οι χαρακτήρες και τα κινούμενα σχέδια παρουσιάζουν μεγάλη δυσλειτουργία στο παιχνίδι μου. Οι χρωματικές επιλογές είναι υπέροχες! Η εφαρμογή των χρωμάτων/η στόχευση για αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να κατανοηθεί στην αρχή. Με το άνοιγμα της εφαρμογής, άμεσος βομβαρδισμός με διαφημίσεις μετά τον πρώτο ή τον δεύτερο πελάτη. Ομαλή πλεύση μετά από αυτό. Δεν είναι δυνατή η χρήση της επιλογής προσθήκης για να λάβετε περισσότερο περιεχόμενο. Το παιχνίδι μου χάλασε ακόμη και στα σημεία. Όμως, παρά αυτά τα λίγα πράγματα, απολαμβάνω απόλυτα το παιχνίδι. Είναι χαλαρωτικό.
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί έχει πολλές διαφημίσεις και τα δεδομένα μου τελειώνουν το tie dye είναι το χειρότερο στην μικρή μου αδερφή δεν αρέσει αυτό το παιχνίδι 😭 και έχασα όλα μου τα δεδομένα Το μισώ αυτό το παιχνίδι 💔 και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα έχασα όλα τα δεδομένα μου!!!
υπέροχο παιχνίδι, πολύ διασκεδαστικό και διασκεδαστικό, αλλά δεν μου αρέσει να εμφανίζονται διαφημίσεις ακόμα και όταν επιλέγετε όχι, χάρη στο να μου αρέσουν τα διπλάσια χρήματα, για παράδειγμα, είναι σαν να είχα κάνει απλώς κλικ στην αξίωση διπλασιασμού των χρημάτων ούτως ή άλλως αφού θα μου έδινες μια διαφήμιση πάντως...smh.... αλλά εκτός από τις διαφημίσεις το παιχνίδι είναι κουλ. Εάν κλείσετε το Διαδίκτυο, μπορείτε να παίξετε χωρίς διαφημίσεις, αλλά απλά δεν μπορείτε να κάνετε τα επιπλέον πράγματα ή να διεκδικήσετε πράγματα όπως "διπλασιάστε τα χρήματα".
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μου αρέσει να κάνω τις βαφές της γραβάτας να μοιάζουν με PE και παντελόνι
Η εφαρμογή από μόνη της είναι εξαιρετική, ωστόσο, ο ασεβής αριθμός των προσθέτων σε αυτό είναι που με έχει απομακρύνει από αυτήν. Υπήρχε μια προσθήκη μετά από σχεδόν κάθε κίνηση, και έγινε απλά γελοίο. Λυπηρό να το διαγράψω, αλλά οι προσθήκες ήταν πάρα πολλές...
Λατρεύω το παιχνίδι. Και αν παίζεις πολλά δώρα
Μου αρέσει Είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και δεν παίζεται πολύ, αλλά πάνω από όλα βασίζομαι ότι μου αρέσει. οι ψύκτες εξαπλώνονται πολύ γρήγορα, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που όταν λαμβάνετε συμβουλές πρέπει να παρακολουθείτε μια προσθήκη για να τις αποκτήσετε και δεν υπάρχουν τόσοι χαρακτήρες για να διαλέξετε, αλλά τώρα θα τραγουδήσω ένα τραγούδι. Ήμουν ένα κορίτσι στο χωριό που τα πήγαινα καλά, τότε έγινα πριγκίπισσα μέσα σε μια νύχτα τώρα πρέπει να βρω πώς να το κάνω σωστά τόσο πολύ για να μάθω και να δω στο κάστρο με τη νέα μου οικογένεια σε ένα σχολείο που είναι απλά
Δεν με αφηνει καν να το κατεβασβ
Ειναι τελειο παιχνιδι αλλα εχει πολλες διαφημισεις
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά σας έδωσα τέσσερα αστέρια λόγω των προσθηκών. Κάθε φορά που έρχονται οι προσθήκες και όταν θέλω να ξεκλειδώσω κάτι με πρόσθετα πάντα λέει "ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι διαφορετικά αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φανταστικό και δημιουργικό μου αρέσει αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ειναι τελειο αλλα θελει πολα
Ειναι πολυ ωραιο και διασκεδαστικο οτι πρεπει για να περναει η ωρα
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και όλα εκτός από τις διαφημίσεις! Υπάρχουν πάρα πολλές για να ξεκινήσετε σχεδόν ΠΑΝΤΑ όταν βάζετε τα ρούχα στο νερό εμφανίζεται κάποια τυχαία διαφήμιση επίσης δεν μπορώ να βρω αυτές που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για αυτό το προϊόν και έχω ανοιχτό το wifi μου! Αυτό είναι κάπως ανόητο για να είμαι ειλικρινής
Είναι φανταστικό παιδί αξίζει να τις κατεβάσεις και εσυ που βλέπεις αυτό το κριτήριο θα είσαι με τις ώρες μέσα σε αυτό το tie die